Skip to main content

Posts

Featured

emergency emcee...whattt!!

huhu sadis tau tak asalnya jadi AJK untuk cabutan bertuah je sempena majlis sambutan hari raya cawangan baru-baru ni..alkisah g la tempat majlis untuk tengok rehearsal majlis esoknya, siapkan balang dah siap isi nama semua pegawai cawangan untuk slot cabutan bertuah

alahai bertuah betul..the real emcee tak dapat hadir sebab ada kerja luar, orang ganti pulak sorang je takde partner..pastu tetiba je diorang mintak tolong bacakan skrip.then, "eh ko je la jadi partner emcee ni" maka berhuhuhu la kau kat situ kan.kejung jup muka aku nak bercakap..maka terhasil lah bidan terjun emcee..kah..kah... time sekolah dulu pon pernah lah gak jd emcee utk majlis perhimpunan kan tu pon setakat pengetua gpk hem je yang ado..

takpe jangan buat malu orang melaka wei, keturunan pahlawan pantang dicabar kot..ok fine tp dalam hati macam nak terkeluar jantung pon ada, perut cramp dah macam senggugut ko!

maka terkisah la emergency emcee ko!
takpe ni saja nk citer buat kenangan je tau..so ni la majli…

Latest posts

CARA SIMPAN DAUN SUP TAHAN LAMA

aidilfitri mak ngah

last sebelum cuti

selamat ulangtahun kelahiran sayang

juadah berbuka kami

happy father's day

Breastpump Spectra 3 untuk dijual

ramadhan tiba

HOMESTAY DI MASJID TANAH

MEE TARIK WARISAN ASLI MYDIN PULAU SEBANG