Skip to main content

Posts

Featured

Assalamualaikum Dunia Siri IV

Wah lama tak update tetiba dah Siri ke-4..hahaha cemano tu kak

Alhamdulillah rezeki you'll tanpa ku sedari. Last time update blog pasal raya ni sekarang dh ramadan okeh. Oh lala lamanya off . So belum lambat la sis nk ucapkan selamat berpuasa ye semua

Ok taknak melalut ke laut saja nk share dengan uolls ni baby ke-4 sis
Ok tu je nak bgtau hahaha.. Ni dh Siri ke-4 kot tu la dia punya excited so so je.. It's a boy Muhammad Adli Hafiy. 4kg.7.30am.normal ok

Bersalin pon mudah alhamdulillah cepat je cuma mild contraction dah start awal 38w on off la. Lain anak lain pengalaman kan, lahir 40w2d adalaha unexpected sbb tak pernah overdue sbb selesa sgt duk dalam perut ibu kot

Dan terpaling lain this is JDT's baby kat Hospital Sultanah Aminah yeay.

Now dh 2bulan lebih dh pandai ajak sembang dan senyumannye semanis coklat ofkos 😍



Latest posts

emergency emcee...whattt!!

CARA SIMPAN DAUN SUP TAHAN LAMA

aidilfitri mak ngah

last sebelum cuti

selamat ulangtahun kelahiran sayang

juadah berbuka kami

happy father's day

Breastpump Spectra 3 untuk dijual

ramadhan tiba

HOMESTAY DI MASJID TANAH