Skip to main content

Posts

Featured

Ke Mersing Kiter...

assalamualaikum..

hari mood okey sebab esok nak cuti kan..okey la esok boleh sambung rehat sebab minggu ni penat berjalan lagi..kalini kami cuti-cuti mersing

wah bercuti time belum gaji ini banyak la yang bajet kan..kami menginap kat rumah abang acik,wifenye(akak ipar) keje kat politeknik mersing..kebetulan abang acik belum start belayar so ada la kat rumah teman wifenya yang dalam tempoh cuti bersalin


paling penting dapat jumpa di fayyad kesayangan tu..rindu budak tenit ni dah makin bambam sekarang..suka ajak orang sembang..syok la mummy dia belum kerja..nanti fayyad kena tinggal la mummy work..

lewat pagi baru gerak dari JB,..tengahari singgah Kota Tinggi ingatkan nak try kedai makan belangkas tu tapi tutup plak..so try cari Nasi Ayam femes kat kota ni, tu pon tutup gak.hurmm makan je la apa adanya.. takde rezeki lagi..ok next time

sampai Mersing dah lepas kul tiga camtu..sampai je rumah abang acik,lepak-lepak jup pas asar kami nak mandi pantai..huarhhh happy kemain anak-anak nak ma…

Latest posts

Kedai Makan Rahmat Ikan Siakap Goreng

durian lover

FAMILY DAY @TANJUNG SUTERA BEACH RESORT

si budak praktikal

KARI KAMBING